Bierpakket cadeau: Het perfecte geschenk

Zowel voor een ervaren of onervaren bierdrinker is een bierpakket cadeau doen een top idee. Het bierpakket is namelijk niet alleen een pakket, maar brengt een hele beleving met zich mee. De cadeaupakketten kennen verschillende soorten bieren en alle combinaties zijn mogelijk. Op deze manier kan je een perfect passend pakket geven. Zelfs als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan is dit de perfecte optie, omdat je het pakket ook kan bestellen. Meer hierover weten? Je leest het hier.

De voordelen van een bierpakket cadeau doen

Een bierpakket cadeau doen heeft zo zijn voordelen en het grootste voordeel is dat dit een mega leuk cadeau is. Het is ook erg gunstig dat je het pakket bij specialisten kan kopen. De benodigde kennis en ervaring komt hier namelijk goed te pas waardoor je voor alle gelegenheden het geschikte bierpakket cadeau kan doen. Een bierpakket kent veel verschillende combinaties en je kan ook voor bepaald streekbier of speciaalbier kiezen. Een bierpakket presenteert zichzelf al en je kan zien dat je je best hebt gedaan voor het uitkiezen van een passend cadeau.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende keuzes die je kan maken voor het bierpakket cadeau. Moet het glutenvrij zijn of alcoholvrij? Geen probleem, want Biervaneigenbodem biedt al deze opties aan. De pakketten met streekbier of speciaalbier heb je in verschillende samenstellingen. Dit kan bijvoorbeeld uit Nederland komen, uit Zuid-Holland, er zijn specials of grote merken. Het bierpakket bestaat uit zes bierflesjes of twaalf. 

Prijs en kwaliteit

De prijzen variëren tussen 25 euro en 40 euro. De kwaliteit is een absoluut streven en wordt gewaarborgd doordat het bier van Nederlandse bodem is. Met kennis en ervaring wordt het beste bier aangeboden. De kwaliteit wordt ondersteund door de beleving van bier van eigen bodem. Het bierpakket cadeau bestaat naast de kwalitatieve bieren uit een karakteristiek houten mandje. Dit geeft een warme indruk en het is makkelijk te vervoeren. Je kan dus wel zeggen dat de prijs en kwaliteit nauw aan elkaar gewaagd is. 

Stel jouw eigen bierpakket cadeau samen                                                                                         

Je kan zelfs een bierpakket cadeau samenstellen waarbij alle verschillende flesjes bij elkaar gezet zijn zodat je een mandje kan vullen. Je kan je keuzes baseren op het etiket, de brouwerij en het merk. Je kan niet alleen kiezen voor flesjes, maar ook voor stoere blikken. Je hebt keuze uit voor meer dan 200 soorten speciaalbier van Nederlandse bodem. Je kan het pakket ook voor jezelf samenstellen natuurlijk, want ook jij verdient de ultieme geniet momentjes. Het is ook zeker een aanrader om aan je partner of goede vriend of vriendin te geven, omdat je samen deze rijke ervaring kan beleven. Ben je een beetje laat met een cadeau vinden? Geen probleem, want via Biervaneigenbodem.nl is jouw bestelling is de volgende dag al in huis.